03:06 -05:08 ' Bu zamana kadar dc almadım .. 1 saat daha online oldum np bittiği için yer değiştirdim umarım bu 2 ss Dc ve tpt sorunlarınızı aklınızdan kaldırır...!
Buda bir diğer koxp ile Karşılıştırma NOT:Çarlarım tek yerine 2 atmaktadır.
Kullanımı basittir İD göre atak ve tp çekme sistemi mevcuttur. Npt'de Lazım olanlara ekledim(Gereksiz fonksiyon yok)
v[1878]'de bulunan özellikler *Oto mp *Speed hack(G) *Wall hack *Seri kalk *İd göre tp et *id göre rogue atak (Throught shout ve archery) *Oto wolf *id göre mage atak (Burn ve flame 18) v.1[1878]'de bulunan özellikler
*Tasarım Değişti *Tp etmeme sorunu düzeltirdi *Diğer bir sürümde Soğan ve Mekanlara git eklenecektir şimdilik çaLışmaz. v.2[1878]'de bulunan özellikler
*Tp sistemi düzeltirdi tekrar deneyin v.3[1878]'de bulunan özellikler
*Charı sabitle eklendi *Bir kaç ufak bakım yapıldı V.4[1878]'de bulunan özellikler
*Mekan bölümü kaldırıldı *Atak tp hızları Ayarlama eklendi. v.5[1879]'da gelen özellikler:
*Oto soğan eklendi *Sh ile mekana git eklendi *Her zaman üstte tut eklendi. v.6[1879]'da gelen özellikler:
*3'lü ok istek üzerine eklendi.. *İstek üzerine mekan eklenecek.
Bota fazla birşeyi eklemeyi düşünmüyorum... Genede isteklerinizi yazın.Bu benim ilk projem. Hata olursa yazmanız yeterli olucaktır.